Verf je Vrij!

De workshops zijn erop gericht je vermogen vrij te zijn te helpen ontvouwen en  bekrachtigen. Het volgen van de workshops brengen je tot bewustwording en persoonlijke ontwikkeling  

We werken met lichaamsoefeningen, imaginatieoefeningen, focussing en teken-, schilder- en/of boetseertechnieken (ervaring met deze technieken of kunstzinnige werken is niet nodig!). Bij de kunstzinnige oefeningen staat het spelend ontdekken en een ervaringsgerichte werkwijze voorop.  

De oefeningen die we doen zullen je helpen in contact te komen met jezelf en met je aandacht bij wat er innerlijk leeft. Daarvoor beoefenen we een respectvolle, luisterende en scheppende houding naar ons innerlijk leven en tot wat we uitdrukken in het creatief werken. Je zult merken dat je scheppende en gezondmakende zelf word aangesproken.  

Genietend creatief zijn! Following your flow!.................het vrij maken van je levenskrachtige creatieve stroom, het aanspreken van je lichaam als bron van wijsheid, wakker maken van je intuitief en imaginatief vermogen, ervaring opdoen met expresieve technieken en materialen  

De workshops zijn te volgen als een reis; de workshops zijn zo opgezet dat ze elk afzonderlijk te volgen zijn, en dat wanneer je ze alle drie volgt er een voortgang en verdieping mogelijk is. 

De Reis

Deze reeks van drie workshops is als een ontdekkingsreis, waarbij we iedere workshop ervaringen opdoen rondom andere thema’s.

  1. Het begin van de reis (1e workshop) gaat over het uitzetten van je intentie en tegelijkertijd over het aangaan van ‘het niet weten’.
    Thema’s waar we mee werken: jouw intentie en het overgeven aan de stroom.
  2. De tweede workshop gaat over op weg zijn, de twijfels en persoonlijke thema’s die je op die weg tegen kan komen. Het aanboren van nieuwe bronnen om door te kunnen gaan, vertr ouwen op je innerlijke leiding.
    Thema’s waar we mee werken: krachtbronnen, belemmeringen op je weg en innerlijke leiding.
  3. De derde workshop gaat over de aankomst.
    Thema’s waar we mee werken: ontvangen wat er is en zien met nieuwe ogen.

In ontwikkeling: Verf je vrij en familieopstellingen